Link caption

Ponudba Senčil


senčila

ŽALUZIJE


Vas motijo radovedni pogledi v prostore vašega doma? Si želite sami ustvarjati ambient s svetlobo v prostoru? Obogatiti prostor z dekorativnim in hkrati fukncionalnim dodatkom, ki ga bo dopolnjeval?


Žaluzije vam nudijo zaščito pred sončnimi žarki  in radovednimi pogledi, poleg tega pa lahko sami hitro in enostavno v prostoru ustvarite vzdušje, ki vam ustreza.


Žaluzije so presegle zgolj namen funkcionalnosti in postale inovativni dodatek modernemu domu.


Notranje žaluzije so vgrajene na notranji  strani okna. Narejene so iz tanjših lamel, ki vam omogočajo senčenje prostora po vaših željah. Upravljamo jih na enostaven način – z vrvico za dviganje in spuščanje ter s palico za obračanje.


Z notranjimi žaluzijami lahko dekorativno dopolnite prostor, saj vam nudimo pestro izbiro modelov in barv.


Zunanje žaluzije so vgrajene na zunanji strani okna, sestavljajo pa jih širše lamele. Poleg senčenja in uravnavanja količine svetlobe, ki vstopa v prostor, vam zunanje žaluzije omogočajo tudi zvočno, toplotno in protivlomno zaščito ter nudijo stilski izgled zunanjosti vašega doma.


V ponudbi External link opens in new tab or windowRoletarstvo ABA lahko najdete pester izbor žaluzij proizvajalca Rehau in Medle.


rehau medle


Pošlji povpraševanjePošlji povpraševanje


External link opens in new tab or windowSestavite si predogled v konfiguratorjuSestavite si predogled v konfiguratorju


pvc alu rolete

PVC/ALU ROLETE


PVC rolete  omogočajo odlično kontrolo svetlobe v prostoru. Z njimi lahko prostor le zasenčite ali ga popolnoma zatemnite. Nudijo vam tudi zaščito pred radovednimi pogledi.


PVC rolete so vgrajene na zunanji strani okna, njihova prednost pred polkni pa je predvsem v tem, da ne zavzemajo prostora na fasadni strani zgradbe, saj se zvijejo v vgrajeno omarico.


Funkcionalnost PVC rolet pa se ne konča pri kontroli svetlobe. Omogočajo vam zaščito pred hrupom, dodatno toplotno izolacijo prostora ter protivlomno zaščito.


Roletni sistemi, ki vam jih ponujamo, vsebujejo pestro izbiro PVC rolet za stare ali nove gradnje.

Izbirate lehko med naslednjimi roletnimi sistemi:


  • REHAU Comfort, ki vam nudi vsestranske rolete za staro ali novo gradnjo. Z veliko izbiro dimenzij ponuja številne možnosti.
  • REHAU roletni profili, ki so primerni za vgradnjo v okenske in vratne odprtine različnih dimenzij starih ali novih gradenj.
  • REHAU Comfort – Plus, ki vam ponuja pestro izbiro med PVC roletami z integrirano varnostno mrežo proti insektom.Izbirate lahko tudi med različnimi oblikami, barvami ter možnostmi lakiranja z več kot 150 RAL – barvnimi toni.


Oglejte si celoten program PVC in ALU rolet ali nas kontaktirajte za naročilo oziroma dodatne informacije.


rehau medle


Pošlji povpraševanjePošlji povpraševanje


External link opens in new tab or windowSestavite si predogled v konfiguratorjuSestavite si predogled v konfiguratorju


rolete

KOMARNIKI


Si želite dobro prezračen prostor brez vdora mrčesa? Posedanje pri odprtem oknu ne da bi bila cena za to nočni boj z insekti? Mirnega in brezskrbnega spanca v sveže prezračeni spalnici?


Komarniki so kot nalašč za dosego vsega tega. Nudimo vam veliko izbiro komarnikov, izmed katerih boste zagotovo našli takega, ki bo najboljša rešitev za vas in vaše najbližje.


Komarniki so izdelani iz kakovostnih in vzdržljivih materialov, namestijo pa se lahko na vse okenske in vratne odprtine.

Izbirate lahko med različnimi tipi komarnikov:


  • rolo komarniki, ki se navijajo v posebno omarico
  • krilni komarniki, ki se odpirajo po principu oken
  • drsni komarniki, ki drsijo po vodilih
  • fiksni komarniki, ki so fiksno pritrjeni na okensko odprtino
  • komarniki, integrirani v PVC roleteNe dovolite, da vam mrčes greni prijetne poletne dni. Enostavna in trajna rešitev so kakovostni komarniki.


Več komarnikih Rehau si oglejte na spodnji povezavi.


rehau medle


Pošlji povpraševanjePošlji povpraševanje


External link opens in new tab or windowSestavite si predogled v konfiguratorjuSestavite si predogled v konfiguratorju