Garažna vrata


Kakovostna garažna vrata predstavljajo zaščito za vaše jeklene konjičke, za vas pa udobje in eleganco, ki jo nudijo.

Ponujamo vam izdelke proizvajalca MKL systems, ki izdeluje različne vrste garažnih vrat. MLK systems se ponaša z vrhunsko kakovostjo in 10-letno tradicijo.

 

Znotraj široke palete možnosti garažnih vrat, lahko rešite vsakršen problem zaprtosti in zaščite vaše garaže, delavnice in drugih podobnih prostorov.


Izbirate lahko znotraj naslednjih tipov garažnih vrat:

  • garažna dvižna vrata, ki so namenjena hišnim garažam in omogočajo elegantno dvižno odpiranje, ki je lahko tudi elektronsko vodeno.
  • industrijska dvižna vrata, ki so namenjena uporabi na industrijskih objektih in jih odlikuje visoka stopnja varnosti n vzdržljivosti.
  • stranska bočna vrata, ki so različnih dimenzij in jih tako lahko uporabljate za vgradne omare ali večje garažne vratne odprtine. Opremljene so s posebnim MKL system sistemom zaklepanja.
  • osebni prehodi z nizkim pragom, ki so vgrajeni v garažna vrata in omogočajo eleganten prehod brez odpiranja celotnih garažnih vrat ter tako prihranek na času in energiji. Osebni prehodi imajo lastnen sistem zaklepanja.
  • garažna krilna vrata, ki omogočajo enostavno odpiranje in zapiranje po principu klasičnih vrat. Nudijo tudi možnost odpiranja samo enega oziroma po potrebi obeh vratnih kril.


Vsa garažna vrata so na voljo v različnih dimenzijah, izbirate lahko med različnimi principi delovanja in načini zaklepanja. Prav tako vam nudimo izbiro zunanjega videza vrat po vaših željah.

Rehau